Λυκογιάννης: «Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λυκογιάννης: «Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης εξήγησε ότι ο Προμηθέας έπαιξε δυνατή άμυνα στο όριο του φάουλ και παραδέχτηκε ότι τη νίκη την πήρε αυτός που την ήθελε περισσότερο.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Ήλθαμε στην Πάτρα χωρίς το αναπληρωματικό μας 5άρι και θεωρώ ότι ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ στο 1' του αγώνα επηρέασε την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς ήμασταν λίγοι και αριθμητικά. Στο α' ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό, κάτι που όταν το κάνουμε. μας δίνει αυτομάτως αβαντάζ σε οποιοδήποτε γήπεδο και κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.

Στο β΄ ημίχρονο ο Προμηθέας έπαιξε δυνατή άμυνα στο όριο του φάουλ και εμείς δυστυχώς δεν αντιδράσαμε. Τουλάχιστον διαχειριστήκαμε στο τέλος, με κάποια εύστοχα περιφερειακά μας σουτ, το ότι δεν αφήσαμε τον Προμηθέα να καλύψει το σκορ του α' γύρου. Τη νίκη την πήρε τελικά αυτός που την ήθελε περισσότερο» τόνισε ο προπονητής του Κολοσσού μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Προμηθέα.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Ρουπ Αχόνεν: «Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Στο α' ημίχρονο και οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως στο β' ημίχρονο δυστυχώς καταρεύσαμε και αφήσαμε τον Προμηθέα να παίξει το παιχνίδι του και να πετύχει πολλά εύκολα καλάθια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα