Οι ομάδες του All-Star Game της VTB! (pics)

Οι ομάδες του All-Star Game της VTB! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Οι ομάδες του All-Star Game της VTB! (pics)

bet365

Τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες των Ξένων και των Ρώσων στο All-Star Game, που θα γίνει στις 11 του μήνα, ανακοίνωσε η VTB.

Τα «Αστέρια του Κόσμου» και τα «Αστέρια της Ρωσίας» θα αναμετρηθούν στη μεγάλη γιορτή του ρώσικου πρωταθλήματος, που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου, με τους μεν να έχουν προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη και του δε, τον Εβγκένι Πασούτιν.

Αναλυτικά οι ομάδες:

«World Stars» (Ιτούδης): Στέφαν Μάρκοβιτς (Ζενίτ), Τέιλορ Ροτσέστι (Λοκομοτίβ), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Γιάνις Μπλουμς (Ρίγα), Κιθ Λάνγκφορτν (Ούνικς), Ράιαν Μπρόκχοφ (Λοκομοτίβ), ΝτεΆντρε Κέιν (Νίζνι), Γιάνις Τιμ (Ζενίτ), Νίκολας Μίνερατ (Άβτοντορ), Φρανκ Έλεγκαρ (Ενισέι), Άρτεμ Παραχούσκι (Ούνικς).

«Russian Stars» (Πασούτιν): Ντιμίτρι Κοστόβ (Λοκομοτίβ), Ιβάν Στρέμπκοβ (Νίζνι), Σερκέι Μπίκοβ (Άβτοντορ), Εβγκένι Βορόνοφ (Ούνικς), Εβγκένι Κολεσνίκοφ (Άβτοντορ), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), Σερκέι Καράσεβ (Ζενίτ), Σερκέι Μόνγια (Χίμκι), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ), Αντρέι Βορόντσεβιτς (ΤΣΣΚΑ), Αντρέι Ζούμπκοβ (Λοκομοτίβ), Πίτερ Κουμπάνοφ (Νίζνι).

Η βασική πεντάδα που θα έχει ο Έλληνας τεχνικός θα είναι οι Ντε Κολό, Λάνγκφορντ, Τεόντοσιτς, Παραχούσκι και Τίμα, ενώ αυτή του Ρώσου προπονητή θα είναι οι: Χριάπα, Σβεντ, Κοστόφ, Βορόντσεβιτς και Καράσεβ.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα