Ντράγκιτς: «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ντόντσιτς»!

Ντράγκιτς: «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ντόντσιτς»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ντράγκιτς: «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ντόντσιτς»!

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της εθνικής Σλοβενίας και ο Γκόραν Ντράγκιτς δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί μαζί του στο EuroBasket 2017.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, απεύθυνε κάλεσμα στον Λούκα Ντόντσιτς ώστε να ενισχύσει τη «φούρια ρόχα» ωστόσο ο νεαρός σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση κι εξήγησε, μέσω Twitter, ότι θέλει να αγωνιστεί στην εθνική Σλοβενίας.

«Είμαι πολύ ευγνώμων στη Ρεάλ, στη Μαδρίτη και την Ισπανία, αλλά η επιλογή μου είναι να παίζω πάντα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Σλοβενία», έγραψε ο Ντόντσιτς στο Twitter ενώ ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, εξήγησε ότι τον περιμένει στο EuroBasket 2017, εκεί όπου οι Σλοβένοι θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Γαλλία, τη Φινλανδία και την Ισλανδία στον Α' όμιλο.

Επί του θέματος αναφέρθηκε ο Γκόραν Ντράγκιτς. «Ο Ντόντσιτς είναι σπέσιαλ παίκτης! Ξεδιπλώνει το ταλέντο του στην EuroLeague, εκεί όπου έχει καλά νούμερα μολονότι είναι μόλις 17 ετών. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του το καλοκαίρι! Βρίσκεται σε καλά χέρια. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας οργανισμός που ξέρει τι πρέπει να κάνει σε ό,τι αφορά την πρόοδο και τη βελτίωσή του. Ο Λούκα είναι πολύ έξυπνος» ανέφερε στο FIBA.com ο Σλοβένος NBAer.

 

Τελευταία Νέα