Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο 94-89 (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο 94-89 (vid)
Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε το καλύτερό της παιχνίδι στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης που έφτασε... αγκομαχώντας στη νίκη (94-89)!

Η «Βασίλισσα» απέναντι στην Μπάμπεργκ περίμενε το καλάθι του Σέρχιο Γιουλ για να... λυτρωθεί. Κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο «καθάρισε» λίγο νωρίτερα! Η ιταλική ομάδα έβαλε... δύσκολα στους γηπεδούχους, έπαιξε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια, ωστόσο ένα λεπτό πριν από το τέλος τα... παράτησε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει στην κορυφή παρέα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Ρεάλ Μαδρίτης... είχε μείνει στην υπερπροσπάθεια για να «γλιτώσει» το στραβοπάτημα στην έδρα της Μπάμπεργκ. Ωστόσο, στο κρίσιμο σημείο ήταν συγκεντρωμένη, ο Σιμόν έκανε λάθος και ο Ντόντσιτς... καθάρισε τη νίκη με κάρφωμα στον αιφνιδιασμό.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Οι Σέρχιο Γιουλ και Λούκα Ντόντσιτς έβγαλαν θεαματικές φάσεις απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και ήταν οι κορυφαίοι της Ρεάλ. Ο Γιουλ μέτρησε 20 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Ντόντσιτς είχε 17 πόντους με ένα χαμένο σουτ (2/3δίπ., 3/3τρίπ., 4/4βολ.).

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Αουντού Αμπάς είχε 2/2 βολές σε 3:57.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Με το παιχνίδι να είναι ισοπαλία όλα κρίθηκαν στο τέλος. Ο Σέρχιο Γιουλ έδωσε το προβάδισμα (87-85), οι Ραντούλιτσα και Καλνιέτις αστόχησαν σε διαδοχικές επιθέσεις, ενώ μετά το +4 του Αγιόν ο Κρούνοσλαβ Σιμόν έκανε λάθος πάσα κι ο Ντόντσιτς έκλεψε και κάρφωσε θεαματικά στον αιφνιδιασμό (91-85 στα -51'').

ΑΦΑΝΗΣ-«ΗΡΩΑΣ»: Ο Τζέισι Κάρολ είχε 2 πόντους στο πρώτο μέρος. Στο τέλος του αγώνα; Μέτρησε 16 πόντους με 3/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/4 βολές, μάζεψε 1 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ κι έκανε 1 λάθος σε 19:55.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το τρελό τρίποντο του Γιουλ!

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν κατάφερε να... καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο το τελευταίο λεπτό.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 46-49, 69-73, 94-89