Πατσούλια σε Ουέστμπρουκ: «Τα λέμε στην Οκλαχόμα» (vid)

Gazzetta team
Πατσούλια σε Ουέστμπρουκ: «Τα λέμε στην Οκλαχόμα» (vid)

bet365

Ο Πατσούλια είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Ουέστμπρουκ στις 11/2, με τον Γεωργιανό να εξηγεί πώς ξεκίνησε η μεταξύ τους κόντρα, την οποία και συντηρεί με τις νέες του δηλώσεις.

Στην προηγούμενη αναμέτρηση των Θάντερ με τους Ουόριορς, Ουέστμπρουκ και Πατσούλια τράβηξαν τις κάμερες πάνω τους.

Η κόντρα τους καλά κρατεί, με τον άσο της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ να τη συντηρεί. Οι δυο τους είχαν μια κόντρα μέσα στο παρκέ, η οποία αποτέλεσε την απαρχή για να ξεσπάσει ένας λεκτικός «πόλεμος».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γεωργιανός έριξε τον σούπερ σταρ της ομάδας της Οκλαχόμα στο παρκέ και έμεινε από πάνω του να τον κοιτάζει.

Ο Ουέστμπρουκ είπε ότι θα τον περιμένει στην Οκλαχόμα για εκδίκηση και... έτσι ξεκίνησε ο καβγάς.

Ο Πατσούλια τώρα δηλώνει: «Μετά το ματς έκανε τα σχόλιά του και εγώ τα δικά μου. Είπα ότι θα είμαι εκεί, ξεκάθαρα θα είμαι εκεί, στην Οκλαχόμα. Οπότε, θέλει να κάνει θα είμαι στο παρκέ».

Δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό εξήγησε: «Πρώτα απ' όλα, δεν παρατήρησα που ξεκίνησαν όλα και ίσως αυτό να είναι το λάθος μου, που δεν ξεκαθάρισα ότι δεν ξεκίνησα αυτό το περιστατικό μέσα στο παρκέ.

Πριν του κάνω το σκληρό φάουλ, μου είχε ρίξει μια δεξιά αγκωνιά. Με χτύπησε με τον αγκώνα. Έχασε την μπάλα και πέταξε τον αγκώνα του στο πρόσωπό μου. Πήγαμε σε αιφνιδιασμό, ο Στεφ Κάρι είχε το λέι απ και εκεί πήρα το σκληρό φάουλ. Οπότε ήταν ένα είδους εκδίκησης από μέρους μου. Όπως είπα, αρκετοί άνθρωποι δεν το ήξεραν αυτό. Δεν μίλησα γι αυτό. Νομίζω ότι είναι δίκαιο για μένα να μιλήσω τώρα».

Πλέον, όλοι αναμένουν την επόμενη κόντρα τους στις 11/2 στην «Chesapeake Arena».

 

NBA Τελευταία Νέα