«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague» (vid)

Gazzetta team
«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague» (vid)
Η Μπασκόνια υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στη Fernando Buesa Arena και ο προπονητής των Βάσκων, Σίτο Αλόνσο μίλησε για την τρομερή φόρμα των Σέρβων!

Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει αήττητος την κούρσα στην Αδριατική Λίγκα, μετρώντας 19 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στην EuroLeague, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στα playoffs. Οι Σέρβοι δοκιμάζονται στη Fernando Buesa Arena κόντρα στην Μπασκόνια και ο προπονητής των Βάσκων, Σίτο Αλόνσο, μίλησε για την τρομερή φόρμα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague. Παίζει εξαιρετικά, ειδικά στην άμυνα. Παίζουν σκληρή άμυνα με ένταση για 40 λεπτά κι έχουν ένα σερί νικών απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Μακάμπι και η Ζαλγκίρις εκτός έδρας. Επομένως πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια με την υποστήριξη των οπαδών μας ώστε να τους νικήσουμε» ανέφερε σχετικά στο εντυπωσιακό preview του ματς που παρουσίασε το VTV Gasteiz.