Ζντοβτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν τ' άλλα ματς, στο τέλος ο απολογισμός»

Ζντοβτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν τ' άλλα ματς, στο τέλος ο απολογισμός»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Δεν μας ενδιαφέρουν τ' άλλα ματς, στο τέλος ο απολογισμός»

bet365

Η ΑΕΚ περιμένει τη Ζιελόνα Γκόρα (25/1, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κι ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει πρώτα να νικήσουν κι έπειτα ν' ασχοληθούν με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Σλοβένος τεχνικός αναφέρθηκε στο aekbc.gr στο τέλος της κανονικής περιόδου και για τα σενάρια της απ' ευθείας πρόκρισης: «Φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του Champions League. Eίναι ένα ματς, που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε.

Η Ζιελόνα Γκόρα είναι πολύ επικίνδυνη και το απέδειξε και στο πρώτο ματς στην Πολωνία, όπου μας κέρδισε. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και σίγουρα μόνο εύκολο δεν θα είναι για μας. Επίσης, έρχεται να παίξει χωρίς άγχος και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Είπα στους παίκτες μου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να βγάλουν στο παρκέ όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις.

Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η Αβελίνο. Βασικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

*Αν ηττηθεί η Αβελίνο από τη Γιουβέντους ή χάσουν οι Όλντενμπουργκ και Νεπτούνας η ΑΕΚ περνάει απ' ευθείας στους «16».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα