Οι διαιτητές του ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ!

Γιώργος Κούβαρης
Οι διαιτητές του ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ!
Οι Πηλοΐδης, Σχινάς και Ψαριανός κληρώθηκαν να «σφυρίξουν» το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 15η αγωνιστική της Basket League στο ΟΑΚΑ.

Στα γραφεία της ΚΕΔ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των διαιτητών για την 15η αγωνιστική της Basket League και φυσικά όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού Superfoods και Ολυμπιακού στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (30/1).

Οι Πηλοΐδης, Σχινάς και Ψαριανός είναι εκείνοι που θα επωμιστούν το βάρος του ντέρμπι, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να εκπροσωπεί τους «πράσινους» και τον Χρήστο Σταυρόπουλο την πλευρά του Ολυμπιακού.

Δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για την κλήρωση, αλλά ούτε και για τη διαιτησία του αγώνα κυπέλλου. Παρόλα αυτά, ο Χρήστος Σταυρόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα στην Πάτρα, μεταξύ Προμηθέα και Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα ο Μάνος Παπαδόπουλος έλεγε ότι κακώς δεν είχε τιμωρηθεί ο Βαγγέλης Αγγέλου τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό προπονητή που ήθελε να εκμεταλλευτεί τη κούραση του Παναθηναϊκού από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να χτυπήσει το ματς.

Κάτι που έκανε και μάλιστα με επιτυχία, αν και όπως έλεγαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, προσπαθούσε να προβοκάρει τους διαιτητές από την αρχή μέχρι το τέλος και ότι κακώς δεν τον τιμώρησαν. Ο εκπρόσωπος του Προμηθέα δεν έδωσε κάποια συνέχεια αφού η ομάδα του είχε εκφραστεί δημοσίως μέσα από την ανακοίνωση την οποία είχε εκδώσει μετά το ματς,

Όταν πήρε τον λόγο το μέλος της ΚΕΔ, Κυριάκος Ταβουλαρέας έκανε λόγο για στοχοποίηση διαιτητών και επιτροπής και ότι του χαρακτηρίζουν φερέφωνα και μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Εξήγησε ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς, πόσω μάλλον από τη στιγμή που είναι όλοι οικογενειάρχες και με μικρά παιδιά. Και υπογράμμισε ότι όποιος έχει παράπονα και δεν εμπιστεύεται την ΚΕΔ να το δηλώσει δημόσια...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα