Μεγάλος χορηγός για τον Δούκα

Κάτια Πετροπούλου
Μεγάλος χορηγός για τον Δούκα

bet365

Τη νέα του συνεργαία με μεγάλο χορηγό ανακοίνωσε ο Δούκας, ο οποίος αποδείχθηκε και... γούρικος για την ομάδα του Αμαρουσίου.

Νέο... συμπαίκτη θα έχει ο Δούκας από εδώ και στο εξής, αφού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με μεγάλο χορηγό, ο οποίος έκανε το... ντεμπούτο στη φανέλα της ομάδας του Αμαρουσίου στη νίκη με τον Εθνικό.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής «MEDI JEUNESSE», τα οποία θα είναι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν (2016-17) ο μεγάλος χορηγός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Το όνομα του νέου χορηγού έκανε… ντεμπούτο με το… δεξί στη φανέλα της ομάδας μας, στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Σαββάτου (21/01) επί του Εθνικού, σημάδι θετικό για μια αγαστή συνεργασία!

Λίγα λόγια για τα «MEDI JEUNESSE»: Η Ιατρική Αισθητική σήμερα είναι πραγματικότητα όχι μύθος. Τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE , μοναδικός εκφραστής της σύγχρονης αντίληψης της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα, από την ίδρυσή τους το 1990 μέχρι σήμερα, λειτουργούν με πιστή λίθο την ιατρική κάλυψη και την εγγύηση του αποτελέσματος. Αποτελεί απαράβατο κανόνα ο σεβασμός στη λειτουργία του οργανισμού χωρίς παρενέργειες. Αντίθετα, μάλιστα, πολλές θεραπείες της ιατρικής αισθητικής όχι μόνο αποκαθιστούν ατέλειες του προσώπου και του σώματος, αλλά και πριμοδοτούν την σύγχρονη ολιστική ιατρική όπου ψυχή και σώμα εναρμονίζονται σε ένα τέλειο συνδυασμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα