Έφτασαν οι Στόκτον και Ρέινς για τον Απόλλωνα

Έφτασαν οι Στόκτον και Ρέινς για τον Απόλλωνα

Στέλλα Παπαδοπούλου
Έφτασαν οι Στόκτον και Ρέινς για τον Απόλλωνα

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε προαναγγείλει αφίξεις! Ο Μάικλ Στόκτον, γιος του Τζον Στόκτον, παρέα με τον Καντάριαν Ρέινς έφτασαν για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Ο Απόλλων Πάτρας ενισχύθηκε ενόψει της δύσκολης συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι Μάικλ Στόκτον και Καντάριαν Ρέινς κατέφθασαν για τους Πατρινούς:

«Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Μάικλ Στόκτον Καντάριαν Ρέινς. Η συμφωνία με τους δύο αθλητές είναι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο παιχνίδι του Σαββάτου της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Τρίκαλα, στην Πάτρα. Οι παίκτες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και θα ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα από τη Δευτέρα το απόγευμα. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους Μάικλ Στόκτον και Καντάριαν Ρέινς στην οικογένεια του Απόλλωνα».

Στόκτον: «Να τα καταφέρουμε όλοι μαζί»

Ο Μάικλ Στόκτον ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα του Απόλλωνα. Από την πρώτη στιγμή που με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας ήμουν πολύ θετικός στο να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου για αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε. Έχω ήδη ενημερωθεί για τη φετινή πορεία της ομάδας και ξέρω ότι θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ από την πλευρά μου και ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Ρέινς: «Ένας Απόλλωνας με... κυνηγάει φέτος»

Ο Καντάριαν Ρέινς από την πλευρά του: «Τελικά ένας Απόλλωνας με κυνηγάει φέτος. Αφήνω πίσω μου το πρωτάθλημα της Κύπρου και τον Απόλλωνα Λεμεσού για να αγωνιστώ πλέον στον Απόλλωνα Πάτρας. Μια ακόμα αγωνιστική πρόκληση για εμένα στην οποία θα πρέπει να ανταπεξέλθω και ελπίζω με την βοήθεια όλων μας να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κληθούμε μέσα στο γήπεδο να αποδείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στον στόχο της παραμονής. Ο Απόλλων Πάτρας είναι ένα ιστορικό σωματείο με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το δύσκολο ταξίδι που μας περιμένει θα τους έχουμε στο πλευρό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα