Καρύδας: «Το μέλλον μας ανήκει»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Καρύδας: «Το μέλλον μας ανήκει»! (vid)

bet365

Όλοι οι παίκτες του Πανιωνίου έχουν καθήκον να πάνε την ομάδα στην Α1, όπως υποστήριξε ο Σάκης Καρύδας, και με τη στήριξη του κόσμου επιθυμεί να έρθει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Δούκα το Σάββατο (28/01, 17:00).

Ο Πανιώνιος αφήνει πίσω την 14η σερί νίκη του σε ισαριθμά παιχνίδια, που πέτυχε ενάντια στον ΓΣΛ, και πλέον καλείται να δώσει την πιο δύσκολη αναμέτρησή του, το Σάββατο (28/01, 17:00) κόντρα στο Δούκα, στο «Δαΐς», για την τελευταία (15η) αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α2.

Ο Σάκης Καρύδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» για το παιχνίδι με την ομάδα της Λάρισας: «Ήταν μια καλή νίκη για μας απέναντι στον ΓΣ Λάρισας, αν και στην αρχή μπήκαμε λίγο νωθρά κάτι που δεν έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως το ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια και φτάσαμε σε μια εύκολη και σημαντική νίκη, τη 14η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και πλέον πρέπει να την ξεχάσουμε προκειμένου να συνεχίσουμε την πορεία μας, δουλεύοντας σκληρά για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Δούκα».

Έπειτα, ο 37χρονος γκαρντ τόνισε πως η ομάδα οφείλει να δείξει πάθος για τη νίκη: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ο Δούκας είναι μια ομάδα με ίδιους στόχους με μας, θέλει να ανέβει στην Α1. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι κάθε εβδομάδα, δηλαδή να δουλέψουμε σκληρά και να αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα μας απέναντι στον αντίπαλο. Να παίξουμε με πάθος για τη νίκη, όπως κάνουμε κάθε Σάββατο»

Τέλος, ο «μετρ» των ανόδων, ανέφερε πως όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως γνωρίζουν το καθήκον τους: «Να πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, γιατί γι' αυτό έχουμε έρθει όλοι οι παίκτες στον Πανιώνιο. Για να φτάσει η ομάδα εκεί που της ανήκει, στην Α1. Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση με τον Δούκα, όπου θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και θεωρώ ότι το μέλλον είναι δικό μας, μας ανήκει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα