Μπουρούσης: «Αν έχουμε υγεία, όλα καλά θα πάνε»

Μπουρούσης: «Αν έχουμε υγεία, όλα καλά θα πάνε»

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Αν έχουμε υγεία, όλα καλά θα πάνε»

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής και μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας του.

Ο Έλληνας σέντερ αναδείχθηκε για 3η φορά MVP της Basket League, αφού στη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο ranking 20 πόντοι με 7/10 βολές, 5/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο σε 37’ και 7’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας.

«Σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα», σχολίασε ο Μπουρούσης, ο οποίος τόνισε για τους «πράσινους»: «Είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, αν έχουμε την υγειά μας όλα καλά θα πάνε».

Στη συνέχεια είπε ότι «δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι και να λέω πολλά λόγια σχετικά με το τι σημαίνει για μένα η προσωπική απόδοση σε ένα ματς. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα. Ήταν μια νίκη και τίποτα περισσότερο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», ενώ όσον αφορά τα πράγματα που πρέπει να γίνουν για να σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας του, είπε:

«Είμαστε μια νέα ομάδα, οπότε η σταθερότητα μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά».

Και κατέληξε μιλώντας για την... διαβολοβδομάδα με τη διπλή αγωνιστική στην EuroLeague: «Είναι όντως μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά. Είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, αν έχουμε την υγειά μας όλα καλά θα πάνε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα