Σφαιρόπουλος: «Ο Μιλουτίνοφ είναι παίκτης με πολύ καλή τεχνκή»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Ο Μιλουτίνοφ είναι παίκτης με πολύ καλή τεχνκή»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ενώ τόνισε την απόοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο προπονητης του Ολυμπιακού δεν είχε πολλά να πει μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Κόροιβο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πως, «Παίξαμε αρκετά καλά και ταυτόχρονα ξεκουράσαμε κάποια παιδιά μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής. Mου άρεσε που παίξαμε καλή άμυνα, αλλά και που είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλά διαστήματα, κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά λειτουργήσαμε σωστά. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βγάλαμε συνεργασίες και είχαμε και πάλι πλουραλισμό στην επίθεση. Πλέον, στρέφουμε την συγκέντρωση μας στο ματς με την Αρμάνι για την Euroleague. Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια κόντρα στον Κόροιβο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες, «Αφήσαμε εκτός τόσο τον Παπανικολάου, όσο και τον Γιανγκ, γιατί το τελευταίο διάστημα είχαν μια καταπόνηση και αποφασίσαμε να τους ξεκουράσουμε. Παράλληλα, μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ροτέισον, ώστε να διατηρήσουμε την φρεσκάδα στην ομάδα μας».

Λϊγο νωρίτερα στην κάμερα της CosmotesportsTV είχε τονίσει πως, «Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, γενικά παίξαμε καλά, αλλά είχαμε κάποια κενά στην άμυνα. Γενικά παίξαμε καλά, πιστεύω ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο, να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα ματς. Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας ψηλός που έχει πολύ καλή τεχνική, πολύ καλή πάσα και δημιουργία από το ψηλό ποστ, αλλά και από το χαμηλό. Σήμερα ήταν η μέρα του για τις ασίστ».

Ο Σέρβος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνεντεύξη τύπου λέγοντας πως, «κάναμε ένα καλό παιχνίδι ελέγχωντας το ρυθμό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν η καλή μας άμυνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα