Κάλεσμα της ΑΕΚ για το ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα!

Κάλεσμα της ΑΕΚ για το ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα!

Gazzetta team
Κάλεσμα της ΑΕΚ για το ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα!

bet365

Μετά και τη μαθηματική πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, η ΑΕΚ θα κυνηγήσει όλες τις ελπίδες που της αναλογούν και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων να πάρουν την απευθείας πρόκριση στην... μεθεπόμενη φάση.

Γι' αυτόν τον λόγο η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ απένειμε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας γι' αυτό το ματς.

Αναλυτικά:

«Η αυλαία της κανονικής περιόδου στο Basketball Champions League πέφτει.

Η «Βασίλισσα» εξασφάλισε ήδη την πρόκρισή της στην επόμενη φάση (PLAY - OFFS Elimination Round), αλλά έχει ελπίδες για απευθείας πρόκριση στην μεθεπόμενη φάση με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ως εκ τούτου, η συνάντηση της Τετάρτης (25/01/17, 19:00) με αντίπαλο την πολωνική Ζιελόνα Γκόρα είναι εξόχως σημαντική για την πορεία της ομάδας μας. Η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι παίκτες της ΑΕΚ και η τεχνική ηγεσία καλούν τους φίλους της ΑΕΚ να σπεύσουν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και για άλλη μία φορά να δώσουν το έναυσμα για ακόμη μία επιτυχία, που θα φέρει τη «Βασίλισσα» ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο στόχο, ήτοι τη διάκριση στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να τα προμηθευτούν είτε διαδικτυακά, είτε από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Επίσης, επισημαίνεται, ότι ανήμερα των αγώνων ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΕΚ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

- Online από αυτή τη σελίδα.

- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα