Παπαντωνίου: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παπαντωνίου: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος»

bet365

Ο Νώντας Παπαντωνίου είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα και ελπίζει στο τέλος της σεζόν ο Προμηθέας να πετύχει τους στόχους του.

Ο γκαρντ του Προμηθέα ανέφερε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για 40΄ και κάναμε πολύ καλή δουλειά, ελέγχοντας τον αγώνα. Δυστυχώς στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν κάναμε καλές επιλογές. Δώσαμε ένα δείγμα των δυνατοτήτων μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα 5 παιχνίδια να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Είδα προοπτικές στον Προμηθέα και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον κόουτς Αγγέλου. Η ατμόσφαιρα στο «Τόφαλος» ήταν εντυπωσιακή. Ο Προμηθέας κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα