«Καρφιά» για τη διαιτησία από Αγγέλου

Gazzetta team
«Καρφιά» για τη διαιτησία από Αγγέλου

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε πως τη στιγμή που ο Προμηθέας πάλευε για ένα σφύριγμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι διαιτητές... σφύριξαν τον ιστορικότερο και δυνατότερο.

Ο τεχνικός του Προμηθέα ανέφερε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Πρώτον αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας που αυτές τις ημέρες πέτυχαν να προσφέρουν ένα παιχνίδι ασφαλές, παρουσιάζοντας μια πολύ όμορφη εικόνα την οποία χάρηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Δεύτερον, οι δυο αντίπαλοι μπήκαν στο γήπεδο με διαφορετικές αφετηρίες. Οι ομάδες που παίζουν Ευρωλίγκα καταπονούνται. Εμείς από την άλλη πλευρά είχαμε την φιλοδοξία να παίξουμε και να το κυνηγήσουμε. Ηταν ένα παιχνίδι που ο κουρασμένος παίζει με έναν διψασμένο που έχει στόχο και όραμα.

Το τρίτο σημείο στο οποίο θα αναφερθώ είναι τα κριτήρια του σεβασμού. Αυτά τα έχει ο Παναθηναϊκός. Αντίθετα ο Προμηθέας αγωνίζεται να πάρει κάθε φάση και κάθε σφύριγμα. Και οι διαιτητές σήμερα σφύριξαν τον ιστορικότερο και το δυνατότερο. Προσωπικά, πάντως, έχω πάντα εμπιστοσύνη για τη διαιτησία.

Και τέλος, καλύτερα να είχαμε χάσει αυτό το παιχνίδι πιο εύκολα, γιατί από αυτήν την υπερπροσπάθεια που κάναμε χάσαμε τον Κλαρκ (σ.σ. έχει σοβαρή θλάση, θα υποβληθεί σε μαγνητική). Στο μυαλό μας έχει μείνει κάτι θετικό, που θα δούμε αν θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Ο β΄ γύρος της ελληνικής Λίγκας είναι σαν τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Εμείς θα έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα