Κωνσταντινίδης: «Γιατί φτάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε...»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντινίδης: «Γιατί φτάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε...»

bet365

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης τόνισε τα προβλήματα συμπεριφοράς που υπάρχουν στην ομα΄δα με αφορμή των τσακωμό με τον Φιτζπάτρικ.

Η ήττα του Ρεθύμνου από τον Κολοσσό καθώς επίσης και το επεισόδιο του Τόνι Κωνσταντινίδη με τον Τορλίν Φιτζπάτρικ, ήταν τα κυρίαρχα θέματα στη συνέντευξη Τύπου του Κύπριου προπονητή των γηπεδούχων.

Αναλυτικά ο Κωνσταντινίδης ανέφερε, «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Θεωρώ ότι δίκαια κέρδισε στο τέλος της ημέρας, έχοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και καλύτερες επιλογές και πιο καθαρό μυαλό. Εμείς ο λόγος που ήμασταν είτε μπροστά στο σκορ είτε κοντά ήταν ότι γνωρίζαμε την κρισιμότητα του ματς. Είχαμε πάθος και ενέργεια.

Θεωρώ ότι αυτές οι δύο συνεχόμενες ήττες μας βγάζουν προβλήματα που ο πολύς ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει από έξω, αλλά εμείς που είμαστε από μέσα βλέπουμε ότι είναι βαθύτερο το πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Από κει και πέρα μπήκαμε σε περιπέτειες όσον αφορά στην παρουσία μας στα πλέι οφ. Πρέπει να δούμε ως οικογένεια τι μας συμβαίνει γιατί βλέπω ότι χάσαμε το κίνητρο μας και σκεπτόμαστε περισσότερο τους εαυτούς μας και αυτό το πληρώνουμε. Είναι κάποια πράγματα που μας απασχολούν. Άλλο Ρέθυμνο βλέπουμε τώρα και άλλο βλέπαμε στην αρχή του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για την ένταση στον πάγκο απάντησε: «Όλα παίζουν το ρόλο τους. Πρέπει να δούμε γιατί φτάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε. Κοιτάξτε σε ένα παιχνίδι με πίεση και ένταση η αδρεναλίνη είναι σε υψηλά επίπεδα. Κάποια παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή ότι είμαι ο μοναδικός που αποφασίζει το πώς παίζουμε. Από κει και πέρα πρέπει να το σεβαστούν όλοι αυτό. Μπορούσε και να αποφευχθεί αλλά σας λέω ότι το ότι δεν αποφεύχθηκε το πληρώσαμε με το αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι γιατί να φτάσουμε σε αυτές τις αντιδράσεις που δεν τις είχαμε παλιότερα. Είναι κάτι που στα σπίτια μας για παράδειγμα τα λύνουμε μεταξύ μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Αυτή που βγαίνει ζημιωμένη στο τέλος είναι η ομάδα».

Ο Θωμάς Κώττας από την πλευρά του τόνισε πως, «Σήμερα κάναμε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην έδρα μας. Αυτό σίγουρα μας πληγώνει αρκετά. Νομίζω πως το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στο πικ εν ρολ. Τους αφήσαμε να δημιουργήσουν και έτσι βρήκαν ρυθμό όλοι οι παίκτες του Κολοσσού. Από κει και μετά προσπαθήσαμε, βγάλαμε ενέργεια αλλά αυτό δεν έφτανε και έτσι ηττηθήκαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα