Βουρκωμένος ο Παππάς ευχαρίστησε τον κόσμο!

Gazzetta team
Βουρκωμένος ο Παππάς ευχαρίστησε τον κόσμο!

bet365

Ο Νίκος Παππάς ευχαρίστησε τον κόσμο για την... εμψύχωση με δάκρυα στα μάτια και τόνισε πως θέλει να τους ανταποδώσει την αγάπη στο γήπεδο.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού... διέκοψαν τις δηλώσεις του Νίκου Παππά στην κάμερα της Nova για να φωνάξουν το γνωστό σύνθημα. Ο άσος των «πρασίνων» δεν άντεξε την πίεση και βούρκωσε. Γύρισε, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και δήλωσε: «Δεν έχω κάτι να πω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί προέρχομαι από κάποια απραξία, δεν αγωνίζομαι αρκετά. Ο κόσμος το αναγνωρίζει και με εμψυχώνει. Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω σκληρά για να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο».

Αρχικά, είχε αναφέρει για τη νίκη στην Πάτρα: «Καταρχήν, μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά προερχόμασταν από ένα ταξίδι που ήμασταν από το αεροπλάνο στο λεωφορείο κι από εκεί στο γήπεδο. Ήταν μεγάλη η καταπόνηση, είχαμε μια μεγάλη απουσία με τον Σίνγκλετον. Μπήκαμε κάπως νωθρά στο παιχνίδι και πήραν μια διαφορά, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε μια σπουδαία νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα