Μπρατσιάκος: «Η πρώτη ήττα στα παιχνίδια που οφείλουμε να κερδίσουμε»

Gazzetta team
Μπρατσιάκος: «Η πρώτη ήττα στα παιχνίδια που οφείλουμε να κερδίσουμε»

bet365

Η Κύμη δεν τα κατάφερε κόντρα στο Λαύριο κι ο Βασίλης Μπρατσιάκος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα και τόνισε πως δεν... χάθηκε τίποτα.

Ο προπονητής της Κύμης τόνισε αρχικά για την εντός έδρας ήττα: «Καταρχάς, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ και από τις δύο ομάδες, αλλά και από τους φίλαθλους τους. Έτσι όπως κύλησε το ματς φαινόταν ότι θα κριθεί στα μεγάλα σουτ, τα πέτυχε το Λαύριο και πήρε την νίκη.

Εμείς πληρώσαμε δύο πολύ κακές εβδομάδες που είχαμε και κάποια πράγματα που μας αποσυντόνισαν και αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια. Η ομάδα ουσιαστικά προπόνηση όλη μαζί έκανε τις τελευταίες δύο ημέρες. Οι μισοί παίκτες ήταν άρρωστοι την προηγούμενη εβδομάδα και οι άλλοι μισοί αυτήν την εβδομάδα. Επιπλέον χάσαμε πολύ νωρίς σήμερα τον Κοστόφ, που περιμένουμε να δούμε πόσο καιρό θα λείψει.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στα παιχνίδια που οφείλουμε να κερδίζουμε. Τώρα γίνεται επιτακτική ανάγκη ότι πρέπει να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι δεν χάθηκε τίποτα. Το πρωτάθλημα τελειώνει την τελευταία αγωνιστική και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως τότε. Πρέπει να πω ότι εμείς είχαμε βρει ένα πολύ καλό μομέντουμ τον τελευταίο μήνα και ήμασταν φανερά σε πολύ καλή κατάσταση.

Αυτό που έγινε με τον Μόργκαν ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε. Έχουμε τον Τουτζιαράκη που είναι εντυπωσιακός σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε έναν εξίσου καλό παίκτη που στηρίζαμε μέρος του παιχνιδιού μας πάνω του. Αυτό που ζητάω τώρα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να έχουμε υγεία και ομόνοια και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Πολλά συγχαρητήρια στο Λαύριο και στον κόουτς Σερέλη και για την δουλειά που κάνει και για την ποιότητα του σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Εμείς συνεχίζουμε, θα είμαστε δυνατοί, προσηλωμένοι στους στόχους μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης από την πλευρά των παικτών: «Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που βασικός μας στόχος ήταν η νίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα με μικροτραυματισμούς και με ιώσεις. Προσπαθήσαμε να συσπειρωθούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αλλά βρήκαμε απέναντι μας το Λαύριο σε τρομερή μέρα και με μεγάλο ποσοστό στα τρίποντα. Δυστυχώς στο τέλος χάσαμε το ματς»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα