Σερέλης: «Πήραμε μεγάλη νίκη στην Κύμη»

Gazzetta team
Σερέλης: «Πήραμε μεγάλη νίκη στην Κύμη»

bet365

Το Λαύριο έκανε το 2/2 απέναντι στην Κύμη κι ο Χρήστος Σερέλης θεωρεί σημαντική τη νίκη επειδή ήταν από το δυσκολότερο που είχαν απέναντι σε αντιπάλους αυτού του βεληνεκούς.

Ο τεχνικός του Λαυρίου ανέφερε μετά την εκτός έδρας νίκη: «Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Για εμένα αυτό εδώ το ματς ήταν το δυσκολότερο που είχαμε να δώσουμε απέναντι σε αντιπάλους αυτού του βεληνεκούς. Θεωρώ ότι η Κύμη είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα, που παίζει με μεγάλη ενέργεια για 40 λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο γίνεται πάντα καλύτερη και είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις.

Εμείς είχαμε δυο αβαντάζ πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Το πρώτο ήταν η έλευση του Νίξον που μας έχει αλλάξει πολύ ως ομάδα και μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε στο μεγάλο επιθετικό ταλέντο που υπάρχει στα γκαρντ μας. Το δεύτερο είναι η απρόσμενη αλλαγή παίκτη της αντιπάλου ομάδας. Όταν φεύγει κάποιος παίκτης απρόσμενα από μια ομάδα, όσο καλός και να είναι ο αντικαταστάτης του, είναι δύσκολο να λειτουργήσει γρήγορα το σύνολο όπως πρέπει. Εμείς ήρθαμε εδώ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε και την απουσία του Μόργκαν, αν και ο Τουτζιαράκης ήταν πολύ καλός σήμερα, αλλά προφανώς το παιδί δεν μπορούσε να παίζει στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά.

Ήμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί βλέπουμε ότι μετά από τις αλλαγές που έχουμε κάνει οι παίκτες μας αντιδρούν σωστά. Δεν θα μιλήσω για τα στατιστικά αφού είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν πολύ εύστοχοι. Θα σταθώ στον κόσμο της ομάδας μας που θέλω να τον ευχαριστήσω που βρέθηκε σήμερα εδώ. Ομάδες σαν το Λαύριο και την Κύμη πρέπει να δημιουργούν αμιγώς μπασκετικό κοινό, που θα ακολουθεί την ομάδα και εκτός. Καλή συνέχεια στην Κύμη και στον κόουτς Μπρατσιάκο και εύχομαι να ήμαστε και του χρόνου αντίπαλοι στην Α1».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά των παικτών: «Αναμφίβολα σήμερα πετύχαμε μια τεράστια νίκη για την ομάδα μας! Είναι το 2ο διπλό μας μέσα στην χρονιά και το χρειαζόμασταν γιατί θέλαμε να καλύψουμε την εντός έδρας ήταν από τον Κολοσσό που δεν έπρεπε να την είχαμε κάνει.

Σήμερα ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι και διαβασμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια, αν και χρειάστηκαν μεγάλα σουτ στο τέλος και ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο από τον Πάντερ ο οποίος μας κράτησε στο κακό μας διάστημα μέσα στο ματς.

Η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει, κυρίως με την έλευση του Νίξον, ενός παίκτη που έχει στο μυαλό του την πάσα και μας βοηθά να λειτουργούμε καλύτερα στην επίθεση. Θεωρώ ότι τώρα έχουμε βγάλει από το μυαλό μας τα στατιστικά και σκεφτόμαστε πρώτα την πάσα, γεγονός που μας έχει κάνει καλύτερους. Η Κύμη έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα, έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο της με αντιπάλους του ίδιου βεληνεκούς και αυτό κάνει την νίκη μας ακόμα πιο σημαντική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα