Γκριν: «Σωστή νοοτροπία και με τον Κόροιβο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γκριν: «Σωστή νοοτροπία και με τον Κόροιβο»
Ο Έρικ Γκριν έγραψε στο blog του για την σωστή νοοτροπία που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός απέναντι και στον Κόροιβο.

Αναλυτικά το blog του Έρικ Γκριν στο esake.gr:

«Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται για εμάς με ένα τρίτο παιχνίδι σε εφτά ημέρες. Δυστυχώς, στο πρώτο ματς αυτής της σειράς των αγώνων, δεν καταφέραμε να νικήσουμε και αποκλειστήκαμε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απέναντι στη Μπασκόνια, όμως, δείξαμε σωστή νοοτροπία και αντίδραση, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και φτάσαμε σε μια μεγάλη, από κάθε άποψη νίκη.Για εμένα, το πιο σημαντικό από τη νίκη και τη διαφορά, είναι η εικόνα που δείξαμε και το ότι δεν μείναμε περισσότερο από όσο έπρεπε στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Τώρα, καλούμαστε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας να δείξουμε πως έχουμε αφήσει πίσω μας ό,τι έγινε με τη Μπασκόνια. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας έχει δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια τους και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο παρκέ και να φτάσουμε στη νίκη.

Μπροστά μας έχουμε άλλη μια εβδομάδα με τρία ματς σε εφτά ημέρες, συνεπώς θα πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας από το ματς με τη Μπασκόνια και να προχωρήσουμε μπροστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα