Τζάκσον: «Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου»

Τζάκσον: «Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τζάκσον: «Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου»

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τζάστιν Τζάκσον ο οποίος συμφώνησε με τον Άρη για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο 27χρονος σέντερ μίλησε για την ευκαιρία που παρουσιάστηκε στην καριέρα του αλλά και για το περιεχόμενο των συζητήσεών του με τους Κάμινγκς, Ουάιτ.

«Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα, με παράδοση στην Ευρώπη όπως είναι ο Άρης. Είμαι χαρούμενος… Είναι απίστευτη η τιμή. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνει ο Άρης. Είναι το μεγαλύτερο βήμα, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω αρκετά πράγματα για την ομάδα, ξέρω ότι έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα κι ελπίζω να αποκτήσουμε πολύ καλή σχέση, γιατί μας δίνουν ένταση στο παρκέ», είπε αρχικά.

Ο Αμερικανός μεγάλωσε μαζί με τους Οκάρο Ουάιτ, Ουίλ Κάμινγκς και σημείωσε ότι «μου είπαν ότι πρέπει να δουλέψω πολύ και όλα θα πάνε καλά. Μου είπαν επίσης ότι είναι καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ομάδας». Ο Τζάκσον σκιαγράφησε τον εαυτό του και σημείωσε ότι «τα στοιχεία που δίνω είναι άμυνα, ενέργεια, ριμπάουντ και μπλοκ».

Ρωτήθηκε επίσης για την πρώτη παρουσία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα όπου δεν κατάφερε να στεριώσει στην Κηφισιά. «Τότε ήμουν ρούκι, δεν γνώριζα το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τώρα όμως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα