Κύμη - Λαύριο 81-86 (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κύμη - Λαύριο 81-86 (vid)

bet365

Το Λαύριο (5-9) πήρε τη νίκη στην έδρα της Κύμης (5-9) με 81-86 και πλέον ξεχνά την παραμονή και ασχολείται με την «οκτάδα».

Το Λαύριο έφυγε πανηγυρίζοντας από την Χαλκίδα αφού επικράτησε για δεύτερη φορά φέτος της Κύμης (81-86). Με περίπου 100 εκδρομείς από την πόλη τους οι φιλοξενούμενοι πλέον μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται την παραμονή τους στην κατηγορά και να στοχεύουν ακόμη και στην «οκτάδα».

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του ματς ήταν εξωφρενικός με τις δύο ομάδες να αστοχούν σπανίως και το Λαύριο να προηγείται με 24-25. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπήκε ένα φρένο και οι παίκτες των δύο ομάδων σταμάτησαν να σκοράρουν κατ΄ εξακολούθηση. Γι τους γηπεδούχους ο Τουντζιαράκης ήταν η βασική πηγή κινδύνου και για το Λαύριο οι Νίξον και Γιαννακόπουλος.

Σο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σωτηρία στο πρόσωπο του Κέβιν Πούντερ. Με το σκορ 54-49 για την Κύμη, ο Αμερικανός του Λαυρίου σκόραρε 10 συνεχόμενους πόντους ξαναβάζοντας πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς ήταν ντέρμπι με τους φιλξενούμενους να είναι η πιο ψύχραιμη ομάδα στο παρκέ και αυτή που βρήκε σημαντικά μακρινά σουτ και να φεύγει με την πολύτιμη νίκη.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το βασικότερο συστατικό της νίκης για το Λαύριο ήταν οι 42 πόντοι που βρήκε από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα 10/16 τρίποντα (62%) και οι 15 ασίστ (αντί 11 των γηπεδούχων).

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Κέβιν Πούντερ σε 22:56 είχε 23 πόντους (4/5δ., 4/4τρ., 3/3β.), ένα ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ: Πάλμλαντ, Όρτον και Κοστόφ πρόσφεραν... μηδέν πόντους στην ομάδα τους αν και η αλήθεια είναι πως δεν συμμετείχαν σε πολλές επιθέσεις της Κύμης

ΣΗΜΕΙΟ – ΚΛΕΙΔΙ: Οι 2/2 βολές του Τουντζιαράκη έκαναν το 78-79 (36’’ πριν τη λήξη), αλλά ο Νίξον (επέστρεψε στην ομάδα) με τρίποντο «έκοψε» τα πόδια των γηπεδούχων.

ΑΦΑΝΕΙΣ «ΗΡΩΕΣ»: Ο Σάκης Γιαννακόπουλος ήταν σε ένα ακόμη ματς καταπληκτικός έχοντας 9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Καλό παιχνίδι έκανε κι ο νέος ξένος του Λαύριου, Στίβεν Γκρέι με 9 πόντους και 2 ασίστ.

TI ΠΕΤΑΝΕ: Η Κύμη την πρώτη εντός «κακή», τα 21 λάθη και το γεγονός πως ενώ πήρε 14 επιθετικά ριμπάουντ σκόραρε μόλις 10 πόντους σε δεύτερη ευκαιρία.

Το Λαύριο τα 19 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 38-42, 57-59, 81-86.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα