Ποδαρικό στον 2ο γύρο με τους «μικρούς» να κλέβουν την παράσταση!

Gazzetta team
Ποδαρικό στον 2ο γύρο με τους «μικρούς» να κλέβουν την παράσταση!
Η δεύτερη... στροφή της Basket League αρχίζει και το πρόγραμμα έχει σημαντικά ματς, με την Κύμη να «παλεύει» με το Λαύριο και το Ρέθυμνο να «μάχεται» με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο πρώτος γύρος της Basket League ολοκληρώθηκε και από σήμερα (21/01), με την έναρξη του δεύτερου, όλα τα ματς είναι μείζονος σημασίας, κυρίως για τις μικρομεσαίες ομάδες.

Στο σημερινό πρόγραμμα, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (21/01, 17:00), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο για τους Αχαιούς. Από την άλλη, για πρώτη φορά στην Α1 θα αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα ο ΜακΓκραθ, όμως, ο Γιούρι Ζντοβτς εξακολουθεί να στερείται τις υπηρεσίες των Βασιλειάδη και Σάκοτα.

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Δόξα Λευκάδας (21/01, 17:00), θέλοντας να επανακάμψει μετά τις δύο ήττες (με Παναθηναϊκό και Όλντενμπουργκ), αλλά και να πάρει το... αίμα του πίσω από τους νησιώτες για την πρώτη αγωνιστική. Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναμένεται να έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Κιθ Κλάντον, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση.

Η άλλη ομάδα της συμπρωτεύουσας, ο Άρης, θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα (21/01, 17:00 ) για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Ο νέος παίκτης των «κιτρίνων», που πήρε τη θέση του Έρικ Μπάκνερ, Τζάστιν Τζάκσον, δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα. Για τους Θεσσαλούς, θα απουσιάσει ο Γιάννης Καραθανάσης, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του τους Μάικ Κάφεϊ και Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη.

Δυνατή αναμέτρηση αυτή ανάμεσα σε Κύμη και Λαύριο (21/01, 17:00), με τις «κουκουβάγιες» να επιζητούν επειγόντως ένα καλό αποτέλεσμα, για να μπορούν να ελπίζουν από νωρίς στην παραμονή στην κατηγορία. Και οι δύο ομάδες θα είναι ενισχυμένες, αφούν οι μεν έχουν αποκτήσει τον Ντάνιελ Όρτον και οι δε τον Σον Έβανς.

Νησιώτικο «αέρα» έχει ο αγώνας Ρέθυμνο-Κολοσσός (21/01, 17:00), με τις δύο ομάδες να είναι... πάνοπλες και να «παλεύουν» για την πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Προμηθέα (21/01, 19:15), ο οποίος απέκτησε πρόσφατα τον Νώντα Παπαντωνίου. Για τους «πράσινους» θα λείπουν ο τραυματίας Σίνγκλετον και ο... γνωστός Γκιστς, όπως και ο Νίκολς, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

Στο ματς που θα «κλείσει» την 14η αγωνιστική, την Κυριακή (22/01, 17:00), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Κόροιβο, με το νέο του απόκτημα Ντεβόντες Σμιθ-Ριβέρα να είναι στο ρόστερ της ομάδας της Αμαλιάδας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα