Τριαντόπουλος: «Ο προπονητής τους, πουλάει τρέλα»

Τριαντόπουλος: «Ο προπονητής τους, πουλάει τρέλα»

Gazzetta team
Τριαντόπουλος: «Ο προπονητής τους, πουλάει τρέλα»

bet365

Με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά το ματς με τη Μπασκόνια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ πέρασε στην αντεπίθεση και εξήγησε ότι πρέπει οι αντίπαλοι να μάθουν να χάνουν.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τόνισε: «Δεχτήκαμε τις σερί ήττες χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό και φτάσαμε σε μια σειρά τελικών πέρυσι που χρόνια είχαμε να δούμε, και τέλος δεν μιλήσαμε και μετά το ΣΕΦ όταν κινδυνεύσαμε από τους κουκουλοφόρους με τα ρόπαλα! Όσο κέρδιζαν οι αντίπαλοι και έπαιρναν τους τίτλους, ακολουθούσαν. 'Όλα καλά! Μια ήττα ήρθε και προσπαθούν να τα γκρεμίσουν όλα».

Και συνέχισε: «Χρησιμοποιούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σχόλια-απάντηση χωρίς να δείχνουν από που ξεκίνησαν, κάνουν σόου με DVD στην ΚΕΔ για την διαιτησία, και χθες στο περιθώριο μιας σπουδαίας νίκης ο προπονητής τους πουλάει τρέλα. Κύριοι πρέπει να μάθετε να χάνετε και να σταματήσετε να προκαλείτε. Και φυσικά, ναι, ο κόσμος βλέπει και αντιλαμβάνεται. Βλέπει ποιος είναι ο μεγάλος σύλλογος. Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά... Και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω, θα συνεχίσουμε την πορεία που χαράξαμε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε... Ακόμα και μόνοι μας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα