Γιανγκ: «Κίνητρό μας η ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Γιανγκ: «Κίνητρό μας η ήττα από τον Παναθηναϊκό»
Η ήττα από τον Παναθηναϊκό λειτούργησε... ευεργετικά για τον Ολυμπιακό, που συνέτριψε την Μπασκόνια (92-62), σύμφωνα με τον Πάτρικ Γιανγκ.

Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε μετά τον αγώνα με την ομάδα της Βιτόρια:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σπάσαμε το "θέλω" της Μπασκόνια, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ο προπονητής μας είπε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και αυτό κάναμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο τρανζίσιον και νομίζω ότι σκοράραμε 23 πόντους με τρανζίσιον στο πρώτο ημίχρονο».

Για το κίνητρο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν θέμα κινήτρου για εμάς. Θέλαμε να επιστρέψουμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να βελτιωθούμε και ο κόουτς μας μίλησε γι' αυτό στις προπονήσεις και μας έδινε επιπλέον κίνητρο. Πνευματικά πιέσαμε τον εαυτό μας, για να εμφανιστούμε καλύτεροι. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ως ομάδα ήμασταν ενωμένοι και θα κοιτάξαμε το επόμενο παιχνίδι, για να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.