Σφαιρόπουλος: «Όλοι ξέρουν τι γίνεται όταν παίζουμε στην Ελλάδα»(vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Όλοι ξέρουν τι γίνεται όταν παίζουμε στην Ελλάδα»(vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε αιχμές για τον τρόπο που σφυρίζουν οι ΈΛληνες διαιτητές και φυσικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του με την Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπασκόνια με τον πλέον επιβλητικό τρόπο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποθέωσε τους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πάντως φρόντισε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία του ημιτελικού Κυπέλλου βρίσκοντας αφορμή ερώτηση για την στάση του κόσμου... «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που αποθέωσε την ομάδα. Έχω πει ότι στις νίκες πρέπει να αποθεώνουν τους παίκτες. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο. Είδε σήμερα μια ομάδα που πετούσε και νίκησε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και αλλάζουν τα δεδομένα όταν παίζουμε στην Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να παίζουμε πάντα έτσι».

Για τη νίκη επί της Μπασκόνια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε... «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το εξαιρετικό παιχνίδι που έκαναν. Ήταν ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο ματς για μας. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια και απέδωσαν όσο καλύτερα μπορούσαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι από την αρχή ασκήσαμε πίεση με την καλή μας άμυνα και είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Γενικά ελέγξαμε το ματς από την άμυνά μας και κρατήσαμε την Μπασκόνια πολύ χαμηλά στο σκορ, στους 62 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη, γιατί όταν παίζεις καλή άμυνα έχεις καλή κίνηση και στην επίθεση. Οι αριθμοί απόψε δείχνουν πόσο καλό επιθετικό παιχνίδι κάναμε. Όλοι οι παίκτες σκόραραν, είχαμε πέντε με διψήφιο αριθμό πόντων και κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που είχε μεγάλη παρουσία και βοήθησε την ομάδα. Όλα τα ματς στο εξής είναι πολύ σημαντικά και τους θέλουμε δίπλα μας ως το τέλος. Με την εμφάνισή μας τους ανταποδώσαμε τη βοήθεια που έδωσαν στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.