Σάιμπερτ: «Ο Αντετοκούνμπο το αξίζει»!

Gazzetta team
Σάιμπερτ: «Ο Αντετοκούνμπο το αξίζει»!

bet365

Εντυπωσιασμένος από τη φρενίτιδα που υπάρχει γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και από το γεγονός πως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έμεινε εκτός πεντάδας από το All-Star Game, είναι ο Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον «Greek Freak» μίλησε ο 24χρονος γκαρτν του ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε και την απορία του που ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έμεινε εκτός πεντάδας στο All-Star Game.

Επίσης, ο Σάιμπερτ αναφέρθηκε στο θέμα «πρόκριση» στο Champions League, αλλά και στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας (21/01, 17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η Δόξα Λευκάδας, ο Γιάννης και ο Westbrook!

Γεια σας και πάλι,

Προερχόμαστε από μια ήττα στο Basketball Champions League, από την οποία θα πρέπει να μάθουμε και να βγούμε πιο δυνατοί. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία μας είχε νικήσει στο γήπεδο της και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Μπορεί στο μυαλό των φιλάθλων να βρίσκεται το παιχνίδι με τη Ventspils, που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Δόξα Λευκάδας. Θα ασχοληθούμε με τη Ventspils όταν έρθει η ώρα, μέχρι τότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά στην προπόνηση και στο video και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Από την αρχή της σεζόν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ άλλωστε, για να παίζουμε μπάσκετ! Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι πνευματικά και να φροντίζουμε το σώμα μας όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντεπεξέλθουμε.

Τις τελευταίες μέρες έχω καταλάβει την φρενίτιδα που επικρατεί στην Ελλάδα γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ότι θα είναι βασικός στο All Star Game και πιστεύω ότι το αξίζει απόλυτα. Κάνει μία εκπληκτική χρονιά φέτος, καθώς ωριμάζει μέσα από την παρουσία του στους Milwaukee Bucks. Είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης από αυτούς που αρέσουν στον κόσμο, καθώς δημιουργεί συνεχώς highlights, οπότε θεωρώ ότι είναι κατάλληλος για το All Star Game!

Μου προκάλεσε εντύπωση ότι o Russel Westbrook έμεινε εκτός βασικής πεντάδας στη Δύση. Πιστεύω πάντως, ότι είναι δυνατός χαρακτήρας και δεν θα τον επηρεάσει. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για το ποιος από τους Stephen Curry, James Harden και Russel Westbrook θα έμενε εκτός πεντάδας. Αν επέλεγα εγώ θα διάλεγα τους Curry και Westbrook».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα