Η προεδρία τελείωσε, το μπάσκετ όχι (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Η προεδρία τελείωσε, το μπάσκετ όχι (vid)

bet365

Η θητεία του Μπάρακ Ομπάμα έλαβε τέλος και το bleacher report δημοσίευσε ένα βίντεο με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ να επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ.

Η λατρεία του Ομπάμα για το μπάσκετ είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια στον κόσμο, όπως και η... ιεροτελεστία που είχε, να παίζει το αγαπημένο του άθλημα πριν από τις εκλογικές του αναμετρήσεις, προκειμένου να καταπολεμήσει την αγωνία του.

Το ίδιο έκανε και φέτος, παρά το γεγονός πως δεν ήταν ο ίδιος υποψήφιος. Τώρα, μάλιστα, που θα έχει και αρκετό ελεύθερο χρόνο, θα μπορεί πιο συχνά να κάνει.. παρέα με την πορτοκαλί μπάλα, με τα καινούρια του «Air Jordan».

Ο 55χρονος πρώην πλανητάρχης, που αγαπήθηκε πολύ και από τον κόσμο του ΝΒΑ, όσο λίγοι με το αξίωμά του, πριν από λίγους μήνες είχε απονείμει το μετάλλιο της ελευθερίας τον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν τον αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο, όπως και πολλοί άλλοι παίκτες.

Ο Μπάρακ Ομπάμα, επίσης, όταν είχε επισκεφθεί και τη χώρα μας, είχε αποθεώσει τόσο την Ελλάδα όσο και τον Αντετοκούνμπο, ενώ ο Πανιώνιος πρωτοτύπησε, φτιάχνοντας του μια φανέλα με το όνομά του, μιας και ο άμεσος συνεργάτης του, Άλεξ Γιαννιούλιας ήταν παλιός παίκτης των «κυανέρυθρων».

Το bleacher report έφτιαξε ένα βίντεο-αφιέρωμα με μαζεμένες κάποιες όμορφες στιγμές του Ομπάμα, που επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ.

Δείτε το

 

NBA Τελευταία Νέα