Γιαννακόπουλος: «Άλμα προς τη σωτηρία μια νίκη στην Κύμη»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Άλμα προς τη σωτηρία μια νίκη στην Κύμη»

bet365

Μια βαθιά... ανάσα θα δώσει στο Λαύριο μια πιθανή νίκη επί της Κύμης το Σάββατο (21/01, 17:00), όπως υποστήριξε ο Σάκης Γιαννακόπουλος.

Το Λαύριο μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ στην Basket League 4-9 και αναζητά επειγόντως μια νίκη ακόμα που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε μια καλύτερη πορεία.

Όπως τόνισε και ο Σάκης Γιαννακόπουλος, ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με την Κύμη το Σάββατο (21/01, 17:00) θα είναι ένα... άλμα σωτηρίας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πραγματικά έτοιμοι

Η Κύμη είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά στο γήπεδο της έχει νικήσει όλες τις ομάδες που ανήκουν στο ίδιο επίπεδο με εκείνη. Συνηθίζει να πηγαίνει τα ματς σε πολύ υψηλό ρυθμό, να πιέζει πολύ στην άμυνα και να διεκδικεί κάθε μπάλα.

Για μας, πιθανή νίκη σε αυτό το ματς, θα είναι όχι απλά βήμα αλλά άλμα προς τη σωτηρία και θα μας δώσει το δικαίωμα να πάρουμε βαθιά ανάσα και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Χωρίς αμφιβολία είναι από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν και ο μεγάλος στόχος μας πρέπει να είναι ο έλεγχος του ρυθμού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να μπούμε στο ματς αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι.

Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ στις προπονήσεις, όλο αυτό το διάστημα και νιώθω πως είμαστε πραγματικά έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας. Κάπου εδώ θέλω να πω ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε μαζί μας τον νέο μας συμπαίκτη. Ο Σον Έβανς μας δίνει τα στοιχεία που μας έλειπαν όπως η αθλητικότητα, ενέργεια και δύναμη.

Μένει να δούμε πως θα μπορέσουμε να τον αξιοποιήσουμε σε μέγιστο βαθμό… Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά… Ας μιλήσουμε καλύτερα με πράξεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα