Τσαλδάρης: «Έχουμε προετοιμαστεί για την αντίδραση του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τσαλδάρης: «Έχουμε προετοιμαστεί για την αντίδραση του ΠΑΟΚ»

bet365

Κατάλληλα προετοιμασμένη είναι η Δόξα Λευκάδας για την αντίδραση που θα βγάλει στο παρκέ ο ΠΑΟΚ στη μεταξύ τους αναμέτρηση (21/01, 17:00), όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Μετά την επιτυχία της στο Ρέθυμνο, η Δόξα καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» (21/01, 19:00) και θα επιδιώξει να επαναλάβει το καλό αποτέλεσμα ενάντια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως είχε κάνει και την 1η αγωνιστική της Basket League.

Όμως, οι νησιώτες περιμένουν και το «ξέσπασμα» του «Δικεφάλλου του Βορρά», ο οποίος προέρχεται από δύο ήττες με Παναθηναϊκό και Όλντενμπουργκ, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε προετοιμαστεί

Καλησπέρα σε όλους

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, που είχαμε χρόνο να διαχειριστούμε κούραση και τραυματισμούς αλλά και να δουλέψουμε πάνω στην ομοιογένεια μας, είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τη τετράδα.

Ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα δε θέλει συστάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια συμπαγής ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να το πάρει. Η ήττα που έκαναν τη περασμένη Τετάρτη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι κάνει τον αγώνα πιο δύσκολο, γιατί όλοι ξέρουμε ότι ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ, μετά από κακές ήττες πάντα αντιδρούν.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί σωματικά και πνευματικά για ένα τέτοιο ματς και μετά τη νίκη που κάναμε στο Ρέθυμνο θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια ομαδικότητα ,την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος για νίκη, κάποια στοιχεία που ίσως μας είχαν λείψει στα ματς που χάσαμε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα