Βεργίνης: «Καινούρια αρχή κόντρα στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Καινούρια αρχή κόντρα στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Απόλλων Πάτρας θα φιλοξενηθεί αύριο (21/01, 17:00) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει μια νέα αρχή, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον πάγκο, όπως τόνισε ο Δημήτρης Βεργίνης,

Οι Αχαιοί πλέον θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στην Basket League με νέο τεχνικό στον πάγκο (Θανάσης Σκουρτόπουλος) και η ομάδα επιθυμεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ (21/01, 17:00), όπως υποστήριξε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Βεργίνης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καινούργια αρχή

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από 15 ημέρες διακοπής τoυ πρωταθλήματος λόγω των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις καθώς ο β' γύρος του πρωταθλήματος ξεκινά για εμάς το προσεχές Σάββατο αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι οι ημέρες της διακοπής του πρωταθλήματος έφεραν και πολλές εξελίξεις στην ομάδα μας, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με νέο προπονητή από εδώ και στο εξής. Θέλω όμως τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να ευχαριστήσουμε τον κόουτς Μέξα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Μετά από τη μέχρι τώρα πορεία που είχε η ομάδα, η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές φέρνοντας στην Πάτρα τον κόουτς Σκουρτόπουλο. Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή και πολύ καλού γνώστη του Ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και μαζί του να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της χρονιάς πίστευα ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα μας θα ήταν σε διαφορετική βαθμολογική θέση. Είχαμε κάποιες ατυχίες και δεν καταφέραμε να φύγουμε νικητές από κάποια παιχνίδια όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Πρέπει να κάνουμε restart, να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ στην προπόνηση και στο μυαλό μας και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Το Σάββατο λοιπόν, στην πρεμιέρα του β' γύρου, μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα πλήρης, η οποία διεκδίκησε μέχρι τέλους το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και ξέρουμε πολύ καλά ότι οι δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλές, ποσό μάλλον από τη στιγμή που παίζουμε και στην έδρα της.

Όπως και να έχει όμως θα πρέπει να παλέψουμε από το ξεκίνημα και να είμαστε ανταγωνιστικοί καθώς η εικόνα μας θα μας δείξει το δρόμο για τη συνέχεια. Η ΑΕΚ μέσα στο σπίτι της γίνεται ακόμα πιο δυνατή και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι όμως και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε μια καινούργια αρχή και θέλουμε μια θετική εμφάνιση και ότι άλλο μας αναλογεί από αυτό το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα