Σιγκούνας: «Έχουμε δέσει και παίζουμε ωραίο μπάσκετ»

Gazzetta team
Σιγκούνας: «Έχουμε δέσει και παίζουμε ωραίο μπάσκετ»

bet365

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας... αντικατέστησε τον Τζόρνταν Μόργκαν στα blog του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κύμης απέναντι στο Λαύριο (21/1, 17:00) στη Χαλκίδα.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Αλέξανδρος Σιγκούνας και από εδώ και στο εξής την παραμονή κάθε αγώνα θα επικοινωνούμε μέσα από αυτό το blog. Πραγματικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας!

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος λοιπόν και στο πρώτο παιχνίδι φιλοξενούμε στην Χαλκίδα την ομάδα του Λαυρίου. Είναι «τρελό» το πόσο γρήγορα τρέχει ο χρόνος!! Μας μένουν πλέον μόλις 3 μήνες για να τελειώσει η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος! H πρεμιέρα του περασμένου Οκτώβρη μου φαίνεται τόσο κοντινή, πραγματικά σαν …χτες. Τότε ηττηθήκαμε μέσα στο Λαύριο με σκορ 75-69 κάνοντας 24 λάθη!

Βέβαια, δεν μπορώ να συγκρίνω την ομάδα μας τότε, με την ομάδα μας σήμερα. Πλέον έχουμε δέσει και παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Το ίδιο ισχύει όμως και για τον αντίπαλο μας, που επίσης παίζει πλέον καλύτερο μπάσκετ και είναι αναμφισβήτητα ένα άκρως υπολογίσιμο σύνολο, ικανό να σου κάνει την ζημιά.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα