Ζοτς: «Έπρεπε να παίξουμε επιθετικά κι αυτό κάναμε»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ζοτς: «Έπρεπε να παίξουμε επιθετικά κι αυτό κάναμε»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβτς γνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε αρκετή ενέργεια στο ΣΕΦ και θεωρεί πως η ομάδα του έκανε κάλο παιχνίδι. AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης.

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ανέφερε αρχικά: «Παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε. Αντιδράσαμε και νικήσαμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό κάναμε. Είχε μεγάλη επιρροή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είναι πάντα ξεχωριστό παιχνίδι και ξέρω πόση ενέργεια χρειάζεται. Κάναμε ένα καλό ματς και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τον Αχμέτ Ντουβερίογλου: «Θα σας πω ότι ο Ντουβερίογλου ήταν εξαιρετικός, έπαιξε πολύ καλά και ήταν σημαντικός για εμάς. Αν θυμάστε σας είχα πει πως δουλεύει σκληρά κι αξίζει την ευκαιρία. Για ακόμα μια φορά θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για την πρώην ομάδα μου».

Για τον Έκπε Γιούντο: «Θα δούμε τι θα γίνει, δουλεύει κάθε μέρα με τους γιατρούς. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.