Σλούκας: «Ήταν ματς ζωής και θανάτου για μας»

Σλούκας: «Ήταν ματς ζωής και θανάτου για μας»

Gazzetta team
Σλούκας: «Ήταν ματς ζωής και θανάτου για μας»
Ο Κώστας Σλούκας εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Ντουβερίογλου.

Ο Έλληνας πόιντ γκαρντ της Φενέρ εξήγησε ότι «ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ξέραμε ότι είναι κομβικό το ματς από τη στιγμή που θέλουμε να πάμε ψηλά. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή ψυχολογία μετά τη πολύ μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού και θέλαμε να μπούμε δυνατά» ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Ντουβερίογλου, ο οποίος αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί για τη Φενέρ.

«Τον ζω καθημερινά στις προπονήσεις και είναι πολύ ταλαντούχος. Δουλεύει καθημερινά σκληρά και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Το έδειξε και σήμερα. Εχει μπροστά του δύο θηρία. Η έλλειψη του Γιούντο είναι πολύ μεγάλη, θεωρητικά δεν φάνηκε, αλλά την καλύψαμε μέσα από την ομαδική προσπάθεια».

Στη συνέχεια ο Σλούκας υπογράμμισε ότι «το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό και είναι δύσκολο όταν έχουμε δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα», ενώ όσον αφορά το πρόσωπο του Παναθηναϊκού, εξήγησε: «Ισως ήταν και λίγο άδειοι. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Μπήκαμε δυνατά και είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού».

Όσο για τον ίδιο; «Νιώθω πιο άνετα. Εχω τον ρόλο που μου δίνει ο προπονητής και προσπαθώ να βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.