«Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το τέλειο με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το τέλειο με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλυσε τον Παναθηναϊκό ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης και τόνισε πως ο Προμηθέας θα διεκδικήσει κάθε φάση στο ματς του Σαββάτου (21/01, 19:15).

Ο τεχνικός των Αχαιών μίλησε μεταξύ άλλων, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό (21/01, 19:15), για το «τριφύλλι», για την προσέγγιση του αγώνα από τον Προμηθέα και για το νέο απόκτημα της ομάδας, Νώντα Παπαντωνίου.

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τους παίκτες και για την ομάδα μου. Παίζοντας με μια ομάδα της Ευρωλίγκα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ξεκάθαρο στόχο και με στοιχεία την ομαδικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την άμυνα θα δώσουμε τη μάχη μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και το πρόβλημα σε διάρκεια απόδοσης-καθαρού μυαλού και στα 40΄ των αγώνων μας. Ο Παναθηναϊκός φέτος άλλαξε φιλοσοφία. Έχει στις τάξεις του έμπειρους παίκτες και δοκιμασμένο προπονητή, ειδικά σε καταστάσεις μισού γηπέδου. Η πληρότητά του έχει να κάνει με την πιεστική του άμυνα, με το παιχνίδι του στο μισό γήπεδο και με την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο αντίπαλός μας διαθέτει παίκτες που διαβάζουν τις φάσεις και δημιουργούν στο 1 ένας εναντίον 1. Η μόνη μάχη που δίνει ο Παναθηναϊκός είναι να είναι σταθερός στους στόχους του. Κόντρα στον Ολυμπιακό άγγιξε το τέλειο. Ο επόμενος μήνας περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Υπό αυτήν την έννοια το παιχνίδι του Σαββάτου είναι σημαντικό για την συνέχεια. Δεν θα αφήσουμε καμία φάση χαμένη. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε γιορτινή ατμόσφαιρα, κάτι, άλλωστε, που συμβαίνει πάντα στα παιχνίδια του Προμηθέα. Δώσαμε δυο φιλικά παιχνίδια με τον Κόροιβο, έγιναν και κάποιες εξετάσεις στους παίκτες. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε 100% έτοιμοι αγωνιστικά, όμως είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Θεωρώ ότι η προσθήκη του Νώντα Παπαντωνίου θα μας δώσει ενέργεια και θα μας βοηθήσει και σε παιχνίδια και σε αγώνες, καλύπτοντας και τυχόν τραυματισμούς των Κλαρκ και Γκίκα».

Από πλευράς παικτών, ο Τζόρνταν Ντίκερσον υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εχω δει παιχνίδια του και στην Α1 και στην Ευρωλίγκα και ανυπομονώ να παίξω αντίπαλος με παίκτες όπως ο Μπουρούσης και ο Σίνγκλετον. Μου αρέσει πολύ ο Καλάθης. Έχουμε δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρω ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο και αυτό μου αρέσει πολύ. Προσωπικά νιώθω πολύ όμορφα στην Πάτρα και είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους τους Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου».

Τέλος, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μάκης Γιατράς, είπε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε στην έδρα μας μια μεγάλη ομάδα. Τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, καθώς πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Προσωπικά προβλέπω ότι τα εισιτήρια θα έχουν εξαντληθεί πριν το Σάββατο και δεν αποκλείεται να μην υπάρχουν διαθέσιμα στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι φίλοι του μπάσκετ θα περάσουν πολύ όμορφα τις 2-2,5 ώρες που θα βρεθούν στο «Τόφαλος». Τέλος, θέλω να καλέσω όλους τους φίλους του Προμηθέα να βρεθούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, η οποία θα γίνει την Κυριακή το πρωί στο «Τόφαλος» και θα περιλαμβάνει εκπλήξεις, βραβεύσεις και χάπενινγκς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα