Αποθέωση Χάρντεν από Αντετοκούνμπο

Κάτια Πετροπούλου
Αποθέωση Χάρντεν από Αντετοκούνμπο

bet365

Τον θαυμασμό του για τον Τζέιμς Χάρντεν εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την αναμέτρηση μεταξύ Ρόκετς και Μπακς, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ!

Μπορεί η ομάδα του Μιλγουόκι να ηττήθηκε από αυτή του Χιούστον (111-92), ωστόσο ο «Greek Freak» δεν δίστασε να αποθεώσει τον Χάρντεν, μετά το τέλος του ματς.

Ο Giannis μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Μούσια», λέγοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

«Νομίζω πως αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει στη λίγκα! Θέε μου, συνήθως δεν μιλάω για άλλους παίκτες, αλλά αυτός ο παίκτης είναι πραγματικά σκληρός. Ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις, ειδικά με τους συμπαίκτες που έχει τριγύρω του. Αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Θεωρώ πως κάνει απίστευτη δουλειά και με το να βρίσκει τους συμπαίκτες του στο παρκέ. Είναι ανιδιοτελής. Σίγουρα πάει για MVP», ήταν τα λόγια του Αντετοκούνμπο για τον αντίπαλό του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα