Χαμόγελα και δώρα από τον Ολυμπιακό σε νοσηλευόμενα παιδιά! (pics)

Χαμόγελα και δώρα από τον Ολυμπιακό σε νοσηλευόμενα παιδιά! (pics)

Gazzetta team
Χαμόγελα και δώρα από τον Ολυμπιακό σε νοσηλευόμενα παιδιά! (pics)
Δίπλα στα παιδιά του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, βρέθηκε αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού, που μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς τους φίλους.

Πλατιά χαμόγελα και πολλά δώρα μοίρασαν σήμερα (18/01) οι Πάρης Μαραγκός, Κεμ Μπιρτς, Ντομινίκ Ουότερς, Βασίλης Τολιόπουλος και Νίκολα Μιλουτίνοφ στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν με τους μικρούς τους φίλους κι έπαιξαν μαζί τους, γεμίζοντάς τους με χαρά, όπως φαίνεται κι από τις παρακάτω φωτογραφίες!

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου, οι αθλητές της ομάδας μας Nikola Milutinov, Dominic Waters, Khem Birch, Πάρης Μαραγκός και Βασίλης Τολιόπουλος επισκέφθηκαν το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Οι παίκτες μας μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονταν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, δίνοντας τους τεράστια χαρά. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί με τους αθλητές, να ακούσουν τις συμβουλές τους για το σχολείο, τον αθλητισμό και το μπάσκετ αλλά και παίξουν για λίγο μαζί τους, δεχόμενοι τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα