Μπάρλος: «Τα πάντα είναι η άνοδος στην Α1»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μπάρλος: «Τα πάντα είναι η άνοδος στην Α1»! (vid)

bet365

Κάθε παιχνίδι είναι ένας... τελικός στην Α2, καθώς ο απόλυτος στόχος του Πανιωνίου είναι η άνοδος στην Basket League, όπως υποστήριξε ο Νίκος Μπάρλος.

Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται το Σάββατο (21/01, 15:15) τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, για την 14η αγωνιστική της Α2, με τον Πανιώνιο να στοχεύει ακόμα μία νίκη με τον κόσμο στο πλευρό του, στο Κλειστό της Αρτάκης.

Ο Νίκος Μπάρλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και είπε αρχικά, όσον αφορά τη στήριξη των οπαδών: «Για μας το σημαντικό είναι να παίζουμε με τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίζουν και να είναι κόσμιοι. Είναι ο έκτος παίκτης μας και μαζί θα πορευτούμε».

Σχετικά με το αήττητο που έχει η ομάδα στην κατηγορία, αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα για τον 37χρονο φόργουορντ, καθώς αυτό που προέχει είναι η άνοδος στην Α1: «Το σερί 13-0 για μένα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά και πρέπει να προετοιμαζόμαστε λες και είναι ένας τελικός, γιατί προέχει πάντα ο τελικός στόχος που είναι η άνοδος στην Α1! Για να φτάσουμε όμως εκεί πρέπει να πάμε βήμα-βήμα».

Τέλος, όσον αφορά τον αγώνα με τον ΓΣΛ, υποστήριξε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΓΣ Λάρισας. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι 40λεπτά, σίγουρα είμαστε ξεκάθαρο φαβορί και στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας για να προχωρήσουμε και αυτό το βήμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα