Νίκολς: «Όποιος το θέλει περισσότερο»

Νίκολς: «Όποιος το θέλει περισσότερο»

Γιώργος Κούβαρης
Νίκολς: «Όποιος το θέλει περισσότερο»
Ο Ντιμίτρις Νίκολς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Πόλη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (19/1, 19:30) λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής και υπογράμμισε ότι στο τέλος θα κριθεί από την ομάδα που το θέλει περισσότερο.

«Κι οι δύο ομάδες είμαστε καλές. Ξέρουμε πως έχει η κατάσταση στην Ευρώπη, έχουμε το ίδιο ρεκόρ με τη Φενέρ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε αυτά που κάναμε στις προπονήσεις» σχολίασε ο Ντιμίτρις Νίκολς, ενώ όσον αφορά τον εαυτό του και την αλλαγή στο ελληνικό ρόστερ, είπε χαριτολογώντας: «Έχω πολύ ενέργεια μέσα μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενέργεια που έχει απομείνει μετά τα συνεχόμενα ματς με Εφές και Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε επαγγελματίες, αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι» και κατέληξε: «Θέλουμε τη νίκη και αυτό που μετράει είναι το ποιος το θέλει περισσότερο»,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.