Χέρμπερτ: «Χαρούμενος για τη νίκη, καλή επιτυχία στον Άρη»

Χέρμπερτ: «Χαρούμενος για τη νίκη, καλή επιτυχία στον Άρη»

Gazzetta team
Χέρμπερτ: «Χαρούμενος για τη νίκη, καλή επιτυχία στον Άρη»

bet365

Χαρούμενος για την προσπάθεια της ομάδας του και τη νίκη, παρά το κακό μπάσκετ, ήταν ο Γκόρντον Χέρμπερτ, που ευχήθηκε στον Άρη καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη και νυν των Σκάιλαϊνερς είπε: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα και κοουτσάρισα εδώ. Ηταν πολύ καλή νίκη για μας, δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, μου άρεσε η προσπάθεια και η μάχη της ομάδας μου. Παρά το χαμηλό ποσοστό με το οποίο σουτάραμε, κερδίσαμε και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη προσπάθεια κάναμε… Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Άρη για το υπόλοιπο της σεζόν».

Από πλευράς παικτών, ο Σον Χουφ ανέφερε: «Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν αρκετά σκληρά. Είχαμε δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έρα. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά και τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε καλά, χάσαμε αρκετά σουτ, αλλά παραμείναμε ενωμένοι και φτάσαμε στη νίκη μέσα από την άμυνά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα