Φουλάρει ενόψει Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

Φουλάρει ενόψει Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

Γιάννης Σταυρουλάκης
Φουλάρει ενόψει Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αφού ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη.

Η προσεχής αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (19/1, 19:30) στην Ulker Sports Arena δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στον Παναθηναϊκό. Το καλεντάρι της 18ης αγωνιστικής στην EuroLeague στέλνει τους «πράσινους» στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τη Φενέρ που έχει ρεκόρ 10-7 στη διοργάνωση ενώ μετράει τέσσερις ήττες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της στη regular season.

Έπειτα, λοιπόν, από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε σήμερα (17/1) στο ΟΑΚΑ ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα. Όσοι, μάλιστα, αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες, ακολούθησαν πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (18/1, 12:30) με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.