Η ξεχωριστή επίδοση του Αντετοκούνμπο! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η ξεχωριστή επίδοση του Αντετοκούνμπο! (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε αισίως τα 14 παιχνίδια με 2+ κλεψίματα και κοψίματα στη regular season, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι Μπακς ηττήθηκαν στο Bradley Center από τους Σίξερς κι έπεσαν στο 20-20 στην Ανατολική Περιφέρεια, σε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φάουλ. Ο Greek Freak τελείωσε το ματς με 23 πόντους (3/5 βολ., 10/19 δίπ., 0/1 τρίπ.), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα ωστόσο αγωνίστηκε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο, πριν αποβληθεί με 6ο φάουλ.

Παράλληλα ο Αντετοκούνμπο έφτασε τα 14 παιχνίδια στη regular season με 2+ κλεψίματα και κοψίματα! Ο Γιάννης φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Άντονι Ντέιβις (11), ο οποίος είναι ο μοναδικός «διψήφιος» μετά τον ηγέτη των Μπακς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα