Στο πλευρό του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου ο ΕΣΑΚΕ

Gazzetta team
Στο πλευρό του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου ο ΕΣΑΚΕ

bet365

Η διοργανώτρια αρχή της Basket League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ηθική και έμπρακτη στήριξή της στους πληγέντες του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη χώρα τις προηγούμενες ημέρες είχαν ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή στο κλειστό γυμναστήριο της Κύμης ενώ η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωσε στήριξης στους πληγέντες κι εξήγησε ότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα σταθεί αρωγός ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στο κλειστό.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του προς τους κατοίκους του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου που δοκιμάστηκαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ θα σταθεί ηθικός και ουσιαστικός αρωγός στις προσπάθειες να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές στην περιοχή και ιδιαίτερα εκείνες που έγιναν στο κλειστό γήπεδο της Κύμης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα