Γλυνιαδάκης: «Στην έδρα μας παίζουμε καλά»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γλυνιαδάκης: «Στην έδρα μας παίζουμε καλά»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Όλντενμπουργκ (18/01) και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως χρειάζονται τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ο Κρητικός σέντερ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην media day του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Όλντενμπουργκ. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε για τον ΜακΦάντεν και για την αναγκαιότητα νίκης.

O σέντερ του ΠΑΟΚ αρχικά ανέφερε, «Είμαστε σε ένα καλό σημείο αυτή την στιγμή. Έχουμε και τον ΜακΦάντεν, ο οποίος μας βοηθάει στο σκοράρισμα, που το είχαμε ανάγκη σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε παίζοντας ομαδικά. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που τρέχει μέσα στο γήπεδο και έχει παιδιά που σκοράρουν. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, καθώς θέλουμε οπωσδήποτε να περάσουμε στην επόμενη φάση και μόνο με νίκη μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας και θέλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης».

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου: «Δεν θεωρώ ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της Όλντενμπουργκ, ούτε ότι παίζει διαφορετικά στα εκτός έδρας ματς. Είναι μια ομάδα που τρέχει μέσα στο γήπεδο, έχει παιδιά που σκοράρουν από την περιφέρεια και ποστάρει αρκετά. Νομίζω ότι έχει μια ισορροπία στο παιχνίδι της και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά συνήθως απέναντι στην Όλντενμπουργκ: «Δεν μας προβληματίζει αυτό το γεγονός. Θεωρώ ότι παίζουμε καλύτερα στην έδρα μας σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς. Δεν υπάρχει άγχος, απλά είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μας ότι με νίκη είμαστε στον επόμενο γύρο».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αποδίδει καλύτερα στην Πυλαία: «Οι περισσότερες ομάδες παίζουν καλύτερα στην έδρα τους. Είναι το γήπεδο που κάνεις προπόνηση, ο κόσμος και γενικά οι συνθήκες σε βοηθάνε. Αυτά ισχύουν για όλες τις ομάδες και δείχνει ότι έχει βοηθήσει και εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα