Γκόρντον: «Η Παρτιζάν είναι η ευκαιρία μου»! (vid)

Γκόρντον: «Η Παρτιζάν είναι η ευκαιρία μου»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γκόρντον: «Η Παρτιζάν είναι η ευκαιρία μου»! (vid)

bet365

Ο Τζαμόντ Γκόρντον βρίσκεται στο Βελιγράδι για να δοκιμαστεί από την Παρτιζάν κι εφόσον πείσει με την απόδοσή του, θα αποκτηθεί.

Οι Σέρβοι υποδέχονται την «Ένωση» (18/1) στο «Aleksandar Nikolic Hall» για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League ενώ ο Τζαμόντ Γκόρντον θα προπονείται ως την Παρασκευή (20/1) υπό τις οδηγίες του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς. Ο Αμερικανός πρώην άσος της Τσιμπόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στο Βελιγράδι ώστε να δοκιμαστεί από την Παρτιζάν κι εφόσον πείσει για την αγωνιστική κατάστασή του, θα αποκτηθεί.

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να εξηγήσει ότι «όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν μια κακή σεζόν ωστόσο δεν ήλθα εδώ γι' αυτό! Θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Η Παρτιζάν είναι η ευκαιρία μου ώστε να εκτοξεύσω την καριέρα μου! Θα παλεύω κάθε μέρα στις προπονήσεις ώστε να βελτιωθώ. Αγωνίστηκα για τελευταία φορά πριν από 1μιση χρόνο. Εκείνη την περίοδο δεν αισθανόμουν καλά κι έτσι αποφάσισα να μείνω για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός δράσης ώστε να δουλέψω μόνος μου. Πλέον νιώθω καλύτερα. Είμαι κοντά στην κατάσταση που θέλω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα