Ζντοβτς: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

Ζντοβτς: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

Gazzetta team
Ζντοβτς: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

bet365

Η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα στη Θεσσαλονίκη και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου ψάχνοντας την εκτός έδρας νίκη στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν.

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν υπολογίζει για αυτό το ματς τους Ντούσαν Σάκοτα και Κώστα Βασιλειάδη, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στην ενεργό δράση τον επόμενο μήνα.

«Η Παρτιζάν είναι μία πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Έχω παίξει για πολλά χρόνια σ’ αυτό το γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της είναι φανταστική. Κάποιες φορές όμως τέτοιου είδους έδρες σου δίνουν έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο» δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος τεχνικός και συνέχισε:

«Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να ανέβουν ψυχολογικά και να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία το ματς. Το πρόβλημα, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι οι τραυματισμοί των Σάκοτα και Βασιλειάδη. Πιστεύω, όμως, στους παίκτες μου και σ’ αυτούς που θα έλθουν να καλύψουν το κενό τους. Εφόσον παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο παρκέ και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, όλα θα πάνε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα