Πρώην παίκτης της ΑΕΚ στην Κύμη

Gazzetta team
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ στην Κύμη

bet365

Τον αντικαταστάτη του Τζόρνταν Μόργκαν βρήκε η Κύμη στο πρόσωπο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντάνιελ Όρτον.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Όρτον ανακοίνωσε επίσημα η Κύμη.

Ο 27χρονος σέντερ αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την Ευβοϊκή ομάδα, μετά το επεισόδιο που είχε σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι.

Ο Όρτον είχε αγωνιστεί και για σύντομο χρονικό διάστημα στην ΑΕΚ το 2015, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν το πρωταθλημα του Λιβάνου.

Ο Αμερικανός θα κάνει το ντεμπούτο του με την Κύμη το Σάββατο (21/01, 17:00) κόντρα στο Λαύριο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικάνο σέντερ Ντάνιελ Όρτον. Ήταν εξαρχής ο βασικός στόχος για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζόρνταν Μόργκαν, αλλά ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη που έχει γίνει Draft 1ου γύρου στο NBA, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου! Μετά από συντονισμένες ενέργειες, όμως η διοίκηση της ομάδας μας κατάφερε να πείσει τον 27χρονο αθλητή να στείλει υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και να τον ντύσει με την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS!

Ο Ντάνιελ Όρτον γεννήθηκε στις 6/8/1990 και έχει ύψος 2.08μ. Το 2010 ως πρωτοετής στο πανεπιστήμιο έγινε Draft 1ου γύρου (Νο 29) από τους Orlando Magic, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στην D-League με τους New Mexico Thunderbirds. Την σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο NBA με το Orlando, ενώ αργότερα φόρεσε και την φανέλα των Oklahoma City Thunder και Philadelphia 76ers. Αφού πέρασε από την Κίνα και από τις Φιλιππίνες, το 2015 ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, όπου έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια έπαιξε, στο NBDL, στο Πουέρτο Ρίκο, και στην Κίνα, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν το πρωτάθλημα του Λιβάνου.

Να σημειώσουμε ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης SEAJETS αναμένεται να αφιχθεί άμεσα στην χώρα μας και θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκου για το εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα