Γκέιμπριελ: «Ήταν ζήτημα περηφάνειας» (vid)

Gazzetta team
Γκέιμπριελ: «Ήταν ζήτημα περηφάνειας» (vid)

bet365

Ζήτημα τιμής ήταν για τον Παναθηναϊκο να νικήσει τον Ολυμπιακο, μετά από τρεις σερί ήττες, όπως υποστήριξε ο Κένι Γκέιμπριελ, μετά την πρόκριση στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Κένι Γκέιμπριελ τόνισε πως η νίκη ενάντια του Ολυμπιακού ήταν ζήτημα περηφάνειας, ενώ υποστήριξε πως έμαθε λίγο πριν το ματς πως θα αγωνιστεί στον ημιτελικό και δήλωσε πολύ χαρούμενος.

«Ήταν ζήτημα περηφάνειας. Όταν έχεις χάσει τρεις φορές σερί, σίγουρα θες να αντιδράσεις. Είχαμε πει πως θα παλέψουμε και το κάναμε. Φάνηκε πως το θέλαμε περισσότερο, είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ήξερα ότι όταν θα βρισκόμαστε καλύτερα σαν σύνολο, θα τα πάμε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση», είπε αρχικά ο 27χρονος φόργουορντ του «τριφυλλιού».

Για το γεγονός πως ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, ανέφερε: «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Σήμερα το πρωί έμαθα ότι θα είμαι στη δωδεκάδα Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Για αν ένιωθε μεγαλύτερη ευθύνη, παίζοντας σε ένα ντέρμπι είπε: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν κίνητρο ή όχι. Είμαι στον Παναθηναϊκό, που είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Και θα είμαι περισσότερο αν μείνω για πολλά χρόνια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα