Ρίβερς: «Μας κούρασε να χάνουμε συνέχεια από την ίδια ομάδα»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Μας κούρασε να χάνουμε συνέχεια από την ίδια ομάδα»

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως το ήθελαν περισσότερο, αφού τους... κούρασε να χάνουν από την ίδια ομάδα.

Ο Ρίβερς ανέφερε στην κάμερα της Nova: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά έχει υπάρξει πρόοδος. Θέλαμε να είμαστε οι εαυτοί μας, να είμαστε ο Παναθηναϊκός. Το θέλαμε παραπάνω, μας κούρασε να χάνουμε από την ίδια ομάδα. Παλέψαμε, έχουν πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για άλλη μια μάχη. Δεν θα έλεγα πως αλλάξαμε κάτι, απλά ήμασταν πιο υπομονετικοί. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, τα καταφέραμε.

Όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που έβαλε πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που τον καλούσε να μείνει για πάντα στο «τριφύλλι», δήλωσε: «Μου αρέσει ότι κάποιος με θέλει κάπου, αλλά ακόμα υπάρχουν μερικοί μήνες μέχρι τότε. Θέλω να είμαστε μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα